Menu
Broodje hotdog
Ingrediënten
- 8 witte puntjes (broodjes)
- 2 augurken
- 8 hotdogs of Frankfurters (grote knakworsten)
- 100 gram zuurkool
- 2 eetlepels fritesaus
- 1 eetlepel mosterdsaus
- 1 eetlepel curryketchup
- 2 eetlepels gebakken uitjes (bijvoorbeeld van Conimex)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 160 graden;
Bak de de broodjes in circa 5 minuten warm en knapperig;
Snijd de augurken in kleine blokjes;
Verwarm de worsten in het steelpannetje, in het geval van worsten uit blik in het eigen vocht anders in circa 2 deciliter water of bouillon. Laat het vocht niet koken om het 'knappen' van de worsten te voorkomen;
Snijd de broodjes van bovenaf voor ongeveer 2/3 in;
Doe de fritesaus onderin, vervolgens een beetje zuurkool, een worst, dan een beetje mosterd en curry en als laatste de augurkblokjes en de gebakken uitjes.
Materialen
Oven Steelpannetje