Broodje hotdog

Brood/sandwiches, Lunch, 8 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 16-02-2012 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 witte puntjes (broodjes)
  • 2 augurken
  • 8 hotdogs of Frankfurters (grote knakworsten)
  • 100 gram zuurkool
  • 2 eetlepels fritesaus
  • 1 eetlepel mosterdsaus
  • 1 eetlepel curryketchup
  • 2 eetlepels gebakken uitjes (bijvoorbeeld van Conimex)

Bereiden

Verwarm de oven voor op 160 graden; Bak de de broodjes in circa 5 minuten warm en knapperig; Snijd de augurken in kleine blokjes; Verwarm de worsten in het steelpannetje, in het geval van worsten uit blik in het eigen vocht anders in circa 2 deciliter water of bouillon. Laat het vocht niet koken om het 'knappen' van de worsten te voorkomen; Snijd de broodjes van bovenaf voor ongeveer 2/3 in; Doe de fritesaus onderin, vervolgens een beetje zuurkool, een worst, dan een beetje mosterd en curry en als laatste de augurkblokjes en de gebakken uitjes.

Materialen

Oven Steelpannetje

Bronvermelding