Menu
Pasteitje met kaas-paprikaragout
Ingrediënten
- kaas
- paprika
Bereiden
theel. paprikapoeder, 4 pasteibakjes.
rode paprika, 2 eetl. boter, 3 eetl. bloem, 3 dl.
melk, 100 g geraspte belegen kaas,
2 theel. bouillonpoeder, peper,
rode paprika, 2 eetl. boter, 3 eetl. bloem, 3 dl. melk, 100 g geraspte belegen kaas, 2 theel. bouillonpoeder, peper, 1 theel. paprikapoeder, 4 pasteibakjes.
Voorbereiding
Van de paprika de zaadlijsten verwijderen en de paprika klein snipperen.
In een steelpan de boter smelten en het bloem toevoegen.
Al roerende scheutje voor scheutje de melk toevoegen.
Blijven roeren tot je een gebonden saus hebt.
De kaas en de paprika erdoor roeren.
Breng het op smaak met bouillonpoeder, peper en paprikapoeder.
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 250 graden of gasstand 5.
De pasteibakjes in het midden van de oven ca. 10 min. verwarmen.
Intussen de kaasragout zachtjes opwarmen en in de pasteibakjes scheppen.
De kapjes erop zetten en ze direkt opdienen.