(VIS) Ovenschotel met pangasiusfilet, prei, tomaten en wittekool

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 16-01-2014 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 120 gram witte kool
  • 120 gram prei
  • 3 stuks tomaten, circa 180 gram
  • 1 teen knoflook
  • 300 gram pangasiusfilet
  • 1 theelepel fijngeknipte bieslook
  • 1 theelepel fijngehakte rozemarijn
  • witte peper
  • 2 el Becel Keuken

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de kool in reepjes, de prei in ringen en de tomaten in partjes. pel en pers het teentje knoflook fijn. Meng de groenten met de knoflook, de kruiden en wat witte peper. Verwarm 1 el Becel Keuken in een diep pan. Voeg het groentemengsel toe, dek de pan af met het deksel en verwarm 5 minuten op een laag vuur. Leg de visfilet in de ingevette ovenschaal en schep het groentemengsel erover. Besprenkel met 2 el water (of droge witte wijn) en bedruppel met 1 el Becel Keuken. Dek de schaal af. Laat het visgerecht in de hete oven in circa 20 minuten gaar worden.

Materialen

ingevette ovenschaal

Bronvermelding