Menu
Eigen recepten (441)
- (AANBEVOLEN) 'Carnavals' tomatensoep: Heerlijk gevuld en lekker pittig, 'n uitstekende bodem voor je aan het feestgedruis begint
- (AANBEVOLEN) 'Du Puy' linzen met kabeljauw, gewikkeld in pancetta, 'n heerlijk gerecht en super gezond
- (AANBEVOLEN) 'n Overheerlijke Tajine-Oven-Stoofschotel: Lamsvlees met peren
- (AANBEVOLEN) 2 x Franse quiches: Hartige taart met mosterd en Hartige taart met tomaten, eenvoudig te bereiden, deze quiches wil je elke dag wel op tafel zetten, zo lekker zijn ze
- (AANBEVOLEN) 2 x Heerlijke ovengerechten uit de Franse campagne-keuken: een verrukkelijke aardappelgratin en een pittige kaasquiche met brie en roquefort (met variatietip)
- (AANBEVOLEN) 3 x Bruisende Proseccococktails, drie recepten waarbij de zon in het glas schijnt
- (AANBEVOLEN) 4 x Heerlijk Zomerse salades: geurig, gezond, knapperig fris, licht, vers maar vóóral bomvol vitamines
- (AANBEVOLEN) 4 x Heerlijke recepten voor 'Gevuld Turks brood' leuk voor het buffet, lunch of....picknick
- (AANBEVOLEN) 5 X verrukkelijke lente-amuses met asperges. Kies er één of serveer ze allemaal tegelijk als indrukwekkend voorgerecht of voor de buffettafel
- (AANBEVOLEN) 5 x ei en cocotte, oftewel eipotjes: Lekker voor de brunch, maar ook heerlijk als ontbijt, lunch of voorgerecht
Favoriete recepten (138)
- Ch'ti crumble
- Dessert: Lobbige room met espressovijgenjam en krokante koekkruimels
- Griekse stoofschotel van rundvlees met uitjes (Moschari stifàtho)
- Spiraaltaart met wortel, pastinaak en aubergine
- 'Bloemkool 'speciaal'. Bloemkool onder een dakje van gehakt, zo heb je het nog nooit gegeten
- 'Eenpansgerecht van kabeljauw met chorizo' De romige milde smaak van kabeljauw wordt geaccentueerd door de pit van chorizo en zuurtje van tomaten-cider saus
- 'Marokkaanse Zomer Wraps' Deze wraps zijn heerlijke licht en lekker makkelijk voor een zomerse picknick
- Amuse van Brie en vijgencompôte (of vijgenchutney) - van Nelleke - Snel en lekker
- Andalusische zuurkool
- Andijvieschotel met een Mexicaans tintje