Eierwraps

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 20-01-2011 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • eieren

Bereiden

Voor 4 personen: 8 eieren M 4 x Mexicaanse tortilla uit supermarkt 2 eetl. olie 4 eetl. melk 4 eetl. Mexicaanse salsa saus ¼ krop ijsbergsla in reepjes 2 vleestomaten in plakjes ½ komkommer in blokjes Bereiding Neem de eieren uit het doosje in de koelkast Verwarm de tortilla volgens de verpakking Verwarm de olie in de koekenpan en laat die even rondwalsen Klop de eieren los met de melk en de saus Giet het eimengsel in de pan en bak een eierkoek Zorg voor een goudbruine onderzijde en gebruik dan het deksel om te keren Bak de eierkoek ook aan de andere zijde goudbruin Laat de eierkoek op een plank glijden en snijd er dikke repen van Vul de tortilla met de sla, de tomaat, de eirepen en de komkommer Rol de wrap op en serveer direct Lekker als warme snack

Materialen

pan en deksel Nodig in de keuken: oven of pan voor tortilla¿s, koekenpan met anti aanbaklaag van ongeveer 24 cm met bijpassend deksel, litermaat, kwastje, plank en bestek

Bronvermelding