Menu
Eierwraps
Ingrediënten
- eieren
Bereiden
Voor 4 personen: 8 eieren M
4 x Mexicaanse tortilla uit supermarkt
2 eetl. olie
4 eetl. melk
4 eetl. Mexicaanse salsa saus
¼ krop ijsbergsla in reepjes
2 vleestomaten in plakjes
½ komkommer in blokjes
Bereiding
Neem de eieren uit het doosje in de koelkast
Verwarm de tortilla volgens de verpakking
Verwarm de olie in de koekenpan en laat die even rondwalsen
Klop de eieren los met de melk en de saus
Giet het eimengsel in de pan en bak een eierkoek
Zorg voor een goudbruine onderzijde en gebruik dan het deksel om te keren
Bak de eierkoek ook aan de andere zijde goudbruin
Laat de eierkoek op een plank glijden en snijd er dikke repen van
Vul de tortilla met de sla, de tomaat, de eirepen en de komkommer
Rol de wrap op en serveer direct
Lekker als warme snack
Materialen
pan en deksel Nodig in de keuken: oven of pan voor tortilla¿s, koekenpan met anti aanbaklaag van ongeveer 24 cm met bijpassend deksel, litermaat, kwastje, plank en bestek