Broodje cajunkip met geitenkaas en komkommer

Brood/sandwiches, Lunch, 2 personen, Fusion.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Afbakstokbroden
  • 2 el Frietsaus
  • 12 plakjes Dun gesneden komkommer
  • 2 el bloem
  • 1 el Cajunkruiden
  • 1 tl Cayenne peper
  • 1 tl Oregano
  • Snuf zout
  • 100 gram Chevre frais (Zachte geitenkaas)
  • Enkele takjes rucola
  • 1 Kipfilet
  • 1 a 2 el Zonnebloemolie

Bereiden

Bak de afbakstokbroden af volgens de verpakking. Mep de kipfilet plat met een vleeshamer en scheur deze in stukjes. Meng de bloem in een kom met de cajunkruiden, cayennepeper, oregano en het zout. Haal de kip door het bloemmengsel en schud de overtollige bloem er af. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan of wok en schroei de kipfilet dicht en gaar. Snijd ondertussen de stokbroden door de midden. Bestrijk met een dunne laag frietsaus en beleg met de plakjes komkommer. Verkruimel de geitenkaas er over. Verdeel de kip over de broodjes en maak de boel af met wat takjes rucola. Eet smakelijk en geef er servetten bij.

Bronvermelding