Entrecote met gekaramelliseerde ui en tijm
bewaar
bewaar

Entrecote met gekaramelliseerde ui en tijm

Met dit gerecht haal je het gevoel van een echte Franse bistro in huis.

35 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in halve ringen. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de uien op laag vuur ca. 30 min. Schep regelmatig om.

Voeg na 15 min. de suiker en azijn toe aan de uien. Blijf regelmatig omscheppen. Voeg na 25 min. de tijmblaadjes toe en bak nog 5 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.

Bestrooi de entrecotes met de mix voor rundvlees. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de entrecotes 3 min. op hoog vuur rosé. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat op een bord 5 min. rusten afgedekt met aluminiumfolie .

Serveer de entrecotes met de gekaramelliseerde uien.

combinatietipLekker met gebakken aardappelschijfjes en rauwkost met rucola (zakje 150 g).
bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Vis en vlees bakken

Instructievideo - 00:58 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Entrecote met gekaramelliseerde ui en tijm

Met dit gerecht haal je het gevoel van een echte Franse bistro in huis.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig