Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
bewaar
bewaar

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade

Neem eens een potje zelfgemaakt granola mee voor de gastvrouw als je ergens gaat eten. Hartstikke leuk om te krijgen én te geven!

10 min. bereiden / 40 min. oventijd / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 120 °C. Hak de noten grof. Meng de noten, havermout, quinoa, honing en espresso in een kom.

Verdeel over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Schuif onder elkaar in de oven en rooster in ca. 40 min. goudbruin en knapperig. Schep regelmatig om.

Neem de granola uit de oven en laat in 1 uur helemaal afkoelen. Hak ondertussen de chocolade grof. Meng de granola met de chocolade en gojibesmix en verdeel over de potten.

bewaartipJe kunt de granola in een afgesloten pot ca. 2 weken bewaren.
combinatietipLekker met Griekse yoghurt of (amandel)melk, vers fruit en extra honing. Dan is het gerecht niet meer lactosevrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade

Neem eens een potje zelfgemaakt granola mee voor de gastvrouw als je ergens gaat eten. Hartstikke leuk om te krijgen én te geven!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig