Entrecote met quattro formaggio-topping
Heerlijk voor op de barbecue.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rasp de pecorino, snijd de korst van de taleggio en snijd samen met de gorgonzola en mozzarella in kleine stukjes. Snijd de peterselie fijn. Meng de 4 kazen met de peterselie en (versgemalen) peper.
Bestrijk de entrecotes met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril het vlees op de barbecue in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem van de barbecue en leg op een bord Verdeel de kaas erover en laat het vlees 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.
Entrecote met quattro formaggio-topping
Heerlijk voor op de barbecue.
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rasp de pecorino, snijd de korst van de taleggio en snijd samen met de gorgonzola en mozzarella in kleine stukjes. Snijd de peterselie fijn. Meng de 4 kazen met de peterselie en (versgemalen) peper.
Bestrijk de entrecotes met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril het vlees op de barbecue in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem van de barbecue en leg op een bord Verdeel de kaas erover en laat het vlees 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
50 g Pecorino Romano
50 g Taleggio kaas
50 g gorgonzola piccante blauwaderkaas
1 bol buffelmozzarella
5 g verse platte peterselie
4 AH Excellent entrecote
1 el (olijf)olie
Dit heb je nodig
barbecue