Simpele eiersalade
Eiersalade zelf maken? Deze simpele lunch- én borrelklassieker maken we met o.a. bieslook en mayo.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en spoel onder koud stromend water. Pel en prak fijn met een vork. Laat 5 min. afkoelen.
Snijd de bieslook fijn.
Meng de mayonaise, mosterd, maggi en bieslook door het geprakte ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Simpele eiersalade
Eiersalade zelf maken? Deze simpele lunch- én borrelklassieker maken we met o.a. bieslook en mayo.
null personen
160 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en spoel onder koud stromend water. Pel en prak fijn met een vork. Laat 5 min. afkoelen.
Snijd de bieslook fijn.
Meng de mayonaise, mosterd, maggi en bieslook door het geprakte ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
serveertip:
variatietip:
variatietip:
variatietip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
8 middelgrote scharreleieren
25 g verse bieslook
1 sjalot
6 el mayonaise
1½ tl Franse mosterd
½ tl maggi smaakverfijner