Geroosterd roggebrood met cottagecheese en bieslook
Zeg je roggebrood, dan zeggen wij roosteren. Hop, in de broodrooster en daarna een laagje cottagecheese op. Bieslook erover en ontbijten maar.
Aan de slag
Rooster de sneetjes roggebrood in de broodrooster. Snijd ondertussen de bieslook fijn.
Besmeer de sneetjes roggebrood met de cottage cheese en bestrooi met de bieslook. Besprenkel met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Geroosterd roggebrood met cottagecheese en bieslook
Zeg je roggebrood, dan zeggen wij roosteren. Hop, in de broodrooster en daarna een laagje cottagecheese op. Bieslook erover en ontbijten maar.
null personen
355 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes roggebrood in de broodrooster. Snijd ondertussen de bieslook fijn.
Besmeer de sneetjes roggebrood met de cottage cheese en bestrooi met de bieslook. Besprenkel met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes Fries roggebrood
5 g verse bieslook
400 g AH cottage cheese
1 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
broodrooster