Buttermilk pancakes
bewaar
bewaar

Buttermilk pancakes

Met deze pannenkoeken als ontbijt heb je een feestelijke start! Zo kan jij elke dag aan.

25 min. bereiden / 10 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe het zelfrijzende bakmeel, de bakpoeder, baksoda, zout en kristalsuiker in een mengkom en roer goed door. Voeg de karnemelk, eieren en het vanille-extract toe en mix kort met een handmixer met gardes tot alles net gemengd is. Klontjes zijn niet erg. Laat het beslag 10 min. rusten.

Verhit ¼ van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pancakes 4 min. Keer halverwege of als de bovenkant drooggebakken is. Herhaal met de rest van het beslag (voor 12 pancakes).

combinatietipLekker met mascarpone en frambozenspread.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Buttermilk pancakes

Met deze pannenkoeken als ontbijt heb je een feestelijke start! Zo kan jij elke dag aan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig