Wrap pizza met burrata van No Fairytales (advertentie)
Koken met No Fairytales: tortilla + pizza = tortizza. Door de enige echte worteltortilla als bodem te gebruiken, is je pizza lekker crunchy en dun. Gemaakt van 45% echte groenten. En perfect tijdens de lunch of als lichte avondmaaltijd, tortizza it is!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de aubergine en rode ui in dunne plakjes.
Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met tomatensaus. Verdeel de aubergine en de rode ui erover.
Bak de tortizza’s 8-10 minuten in de oven tot ze knapperig zijn.
Scheur de burrata open en verdeel deze over de tortizza.
Bestrooi met een handje rucola en pesto.
Wrap pizza met burrata van No Fairytales (advertentie)
Koken met No Fairytales: tortilla + pizza = tortizza. Door de enige echte worteltortilla als bodem te gebruiken, is je pizza lekker crunchy en dun. Gemaakt van 45% echte groenten. En perfect tijdens de lunch of als lichte avondmaaltijd, tortizza it is!
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de aubergine en rode ui in dunne plakjes.
Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met tomatensaus. Verdeel de aubergine en de rode ui erover.
Bak de tortizza’s 8-10 minuten in de oven tot ze knapperig zijn.
Scheur de burrata open en verdeel deze over de tortizza.
Bestrooi met een handje rucola en pesto.
variatietip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 aubergines
1 rode ui
1 No Fairytales worteltortilla
200 g tomatensaus
500 g burrata
40 g rucola
90 g koelverse pestospread