Pizza met andijvie, anjovis en burrata
bewaar
bewaar

Pizza met andijvie, anjovis en burrata

De veelzijdige andijvie blijkt ook heel lekker op je snelle pizza met burrata en ansjovis. Binnen 10 min. zet jij 'm al in de oven.

10 min. bereiden / 8 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de andijvie over de pizzabodems. Besprenkel met de helft van de olie. Snijd de ansjovisfilets in stukjes en verdeel met de olijven over de pizza. Breng op smaak met peper.

Bak de pizza 6-8 min. in het midden van de oven goudgeel en knapperig. Herhaal eventueel tot je alle pizza’s gebakken hebt (afhankelijk van de ruimte in de oven).

Leg op elke pizza een halve bol burrata. Besprenkel met de rest van de olie en bestrooi met flink wat zwarte peper.

bereidingstipHeb je geen bakplaat? Gebruik dan een rooster met bakpapier.

Pizza met andijvie, anjovis en burrata

Instructievideo - 00:20 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza met andijvie, anjovis en burrata

De veelzijdige andijvie blijkt ook heel lekker op je snelle pizza met burrata en ansjovis. Binnen 10 min. zet jij 'm al in de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig