Rocky road met kokoskoekjes
bewaar
bewaar

Rocky road met kokoskoekjes

Rocky road met een kersttwist van kokoskoekjes. Makkelijk vooraf te maken. Da's toch extra genieten?

15 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers al roerend op middelhoog vuur in 5 min. lichtbruin en knapperig. Laat afkoelen op een bord.

Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier. Smelt de chocolade al roerend au bain-marie. Breek ondertussen de kokoskoekjes in stukken.

Schep ¾ van de koekjes, ¾ van de kokossnippers, de cornflakes en het zout door de gesmolten chocolade en schep voorzichtig om. Schep in de bakvorm en decoreer de bovenkant met de rest van de koekjes en kokossnippers. Bestrooi met de gouden parels. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast. Haal de rocky road uit de bakvorm en snijd in 16 gelijke stukken (per 16 stuks).

bereidingstipDe rocky road is 1 week van tevoren te maken. Snijd in stukken en verpak ze individueel in stukken bakpapier.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rocky road met kokoskoekjes

Rocky road met een kersttwist van kokoskoekjes. Makkelijk vooraf te maken. Da's toch extra genieten?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig