Verspillingsvrije lasagnette van Knorr (advertentie)
Koken met Knorr: Nog komkommer over? Probeer eens Lasagnette met een frisse komkommer salade!
Aan de slag
Verwarm de (hetelucht) oven voor op 190°C. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.
Voeg de sausmix, melk en het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken.
Voeg de mini-lasagnebladen toe, roer goed door en giet het mengsel in een ingevette ovenschaal. Bak de Lasagnette gedurende 35-40 minuten goudbruin.
Snij ondertussen de komkommer in schijfjes. Meng de dressingmix met de rest van de olie en 3 el water en roer dit door de komkommerschijfjes. Serveer de Lasagnette en de salade apart.
Verspillingsvrije lasagnette van Knorr (advertentie)
Koken met Knorr: Nog komkommer over? Probeer eens Lasagnette met een frisse komkommer salade!
null personen
705 kcal
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de (hetelucht) oven voor op 190°C. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.
Voeg de sausmix, melk en het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken.
Voeg de mini-lasagnebladen toe, roer goed door en giet het mengsel in een ingevette ovenschaal. Bak de Lasagnette gedurende 35-40 minuten goudbruin.
Snij ondertussen de komkommer in schijfjes. Meng de dressingmix met de rest van de olie en 3 el water en roer dit door de komkommerschijfjes. Serveer de Lasagnette en de salade apart.
algemeen:
variatietip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 el milde olijfolie
225 g mager rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
226 g Knorr Wereldgerechten lasagnette napoletana
400 ml halfvolle melk
345 ml water
1 komkommer