Lasagne met vega rulgehackt
bewaar
bewaar

Lasagne met vega rulgehackt

Vega lasagne maken doe je met vegetarische rulstukjes.

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de helft van de tomaten in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en het bak het gehackt 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente en de tomatenblokjes toe en bak 3 min.

Breng ondertussen de sausmix uit het pak wereldgerechten samen met de melk en het water in een steelpan aan de kook. Laat ca. 3 min. op laag vuur koken. Meng de saus door de groente, breng op smaak met peper en neem de pan van het vuur.

Rasp de kaas. Bedek de bodem van de ovenschaal met wat saus. Bedek achtereenvolgens met ¼ van de lasagnebladen uit het pak, ¼ van de rest van de saus en ¼ van de geraspte kaas. Maak zo nog 3 lagen met de rest van de lasagnebladen, saus en kaas.

Snijd de rest van de tomaten in dunne plakken en verdeel over de bovenkant van de lasagne. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar. Dek eventueel na 30 min. af met aluminiumfolie als de lasagne te donker wordt.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagne met vega rulgehackt

Vega lasagne maken doe je met vegetarische rulstukjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig