Minipita's met warm pekelvlees
Aan de slag
In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten. In koekenpan olie verhitten. Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pitabroodjes in kwarten snijden. Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen. Hierop wat pekelvlees scheppen.
Minipita's met warm pekelvlees
null porties
85 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten. In koekenpan olie verhitten. Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pitabroodjes in kwarten snijden. Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen. Hierop wat pekelvlees scheppen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 shoarmabroodjes
2 eetlepels pijnboompitten
75 g rucola
2 eetlepels knoflookdressing
1 eetlepel (olijf)olie
200 g pekelborst