Pollo tonato met pastasalade
Aan de slag
Verhit in een koekenpan olie. Bak de kipfilet op hoog vuur 2-3 min aan elke kant. Pureer de tonijn met bouillon en olie. Voeg naar smaak peper en zout toe. Leg de kip in een platte schaal, schep de tonijnsaus erover en laat afkoelen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de wokgroenten de laatste 5 min. Giet af en spoel met koud water na. Snijd de augurken in kleine blokjes en bewaar het vocht. Meng de pasta met de helft van de augurken, olie en 6 el van het augurkenvocht. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pastasalade over borden en schep de pollo tonato erover.
Pollo tonato met pastasalade
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een koekenpan olie. Bak de kipfilet op hoog vuur 2-3 min aan elke kant. Pureer de tonijn met bouillon en olie. Voeg naar smaak peper en zout toe. Leg de kip in een platte schaal, schep de tonijnsaus erover en laat afkoelen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de wokgroenten de laatste 5 min. Giet af en spoel met koud water na. Snijd de augurken in kleine blokjes en bewaar het vocht. Meng de pasta met de helft van de augurken, olie en 6 el van het augurkenvocht. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pastasalade over borden en schep de pollo tonato erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
6 el traditionele olijfolie
260 g kipfilet a la minute naturel
170 g tonijnstukken in water
100 ml kippenbouillon van tablet
300 g schelpjespasta
750 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
340 g augurken