Groenteomelet met knoflooksoldaatjes
Aan de slag
Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes. Snijd de sneetjes brood in repen (soldaatjes). Verhit 1 el olie in een wok. Voeg de groentemix toe en het gemberpoeder en roerbak 2-3 min. Neem van vuur af. Klop met een garde eieren en melk luchtig. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit in twee koekenpannen 1 el olie. Giet 1/4 deel van het eimengsel in elke pan. Leg 1/4 deel van de gebakken groente als de omelet bijna klaar is op helft van de omelet en klap deze dubbel. Herhaal nog een aantal keer. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg knoflook en brood toe en bak in enkele minuten knapperig bruin.
Snijd de korianderblaadjes fijn. Strooi koriander over de dichtgeklapte Thaise groenteomelet. Serveer met knoflooksoldaatjes.
Groenteomelet met knoflooksoldaatjes
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes. Snijd de sneetjes brood in repen (soldaatjes). Verhit 1 el olie in een wok. Voeg de groentemix toe en het gemberpoeder en roerbak 2-3 min. Neem van vuur af. Klop met een garde eieren en melk luchtig. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit in twee koekenpannen 1 el olie. Giet 1/4 deel van het eimengsel in elke pan. Leg 1/4 deel van de gebakken groente als de omelet bijna klaar is op helft van de omelet en klap deze dubbel. Herhaal nog een aantal keer. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg knoflook en brood toe en bak in enkele minuten knapperig bruin.
Snijd de korianderblaadjes fijn. Strooi koriander over de dichtgeklapte Thaise groenteomelet. Serveer met knoflooksoldaatjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 tenen knoflook
8 sneetjes volkorenbrood
4 el traditionele olijfolie
800 g Thaise roerbakmix
3 tl gemalen gember
8 scharreleieren
100 ml magere melk
10 g verse koriander