Rigatoni alla Toranese
bewaar
bewaar

Rigatoni alla Toranese

15 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rigatoni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de uien doormidden en vervolgens in dunne halve ringen. Verhit een grote koeken- of hapjespan op hoog vuur. Bak de spekreepjes tot ze licht beginnen te kleuren. Draai het vuur wat lager, voeg de uien toe en bak ze al omscheppend in 10-12 minuten gaar en goudbruin. Schep het ui-spekmengsel door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.

algemeenGoede combinatie: met een spinaziesalade, zacht van smaak. Schep 200 g verse spinazie om met 2 el olijfolie en 1 el citroensap en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Scheur 1 bol mozzarella (kaas) in stukjes en verdeel deze over de spinazie. Bestrooi met nog wat (versgemalen) peper naar smaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rigatoni alla Toranese

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig