Karbonades met abrikozen-gemberglazuur
bewaar
bewaar

Karbonades met abrikozen-gemberglazuur

25 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de gember fijn en pers de knoflook. Roer in een schaal de olie, sojasaus, jam, gember en knoflook. Bestrijk de karbonades aan beide kanten goed met de marinade en leg ze in de schaal. Dek de schaal af en laat het vlees in de koelkast minimaal 1 uur marineren.

Steek de barbecue aan. Gril de karbonades aan elke kant 7-8 min. en bestrijk ze ondertussen 1 tot 2 keer met de rest van de marinade. Bestrooi het vlees met peper en zout. Lekker bij ananassalsa.

algemeenDe marinade zorgt voor een lekker krokant korstje. Ook heerlijk voor voorgegaarde spareribs of voorgegaarde kipdrumsticks.

Karbonades grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Karbonades met abrikozen-gemberglazuur

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig