Paddestoelensandwich met artisjokharten en chaumes
Aan de slag
Grote champignons eventueel in vieren snijden. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen op hoog vuur in 5 min. al omscheppend bruinbakken. Intussen sneetjes brood in broodrooster roosteren. Knoflook, artisjokharten en Provençaalse kruiden door paddestoelen scheppen en alles nog 2 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Sneetjes brood op vier borden leggen en paddestoelen erover verdelen. Kaas met natgemaakt mes in 4 plakken snijden en op champignons leggen.
Paddestoelensandwich met artisjokharten en chaumes
null personen
330 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grote champignons eventueel in vieren snijden. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen op hoog vuur in 5 min. al omscheppend bruinbakken. Intussen sneetjes brood in broodrooster roosteren. Knoflook, artisjokharten en Provençaalse kruiden door paddestoelen scheppen en alles nog 2 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Sneetjes brood op vier borden leggen en paddestoelen erover verdelen. Kaas met natgemaakt mes in 4 plakken snijden en op champignons leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g kastanjechampignons
2 el olijfolie
4 sneetjes vloerbrood
1 teentje knoflook
1 blik artisjokharten
1 el gedroogde Provençaalse kruiden
125 g chaumes-kaas