Rozemarijnrollade
bewaar
bewaar

Rozemarijnrollade

1 uur 10 min. bereiden / 5 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor 220 °C. Snijd de aard­appelen in parten en doe ze in de grootste ovenschaal. Leg er 3 takjes rozemarijn en 3 in de lengte gehalveerde tenen knoflook tussen. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met zout. Bak in ca. 45 min. bruin en gaar in de oven. Schep halverwege om.

Steek ondertussen met een mespunt 15 gaten in de rollade in de mazen van het netje. Knip de rest van de rozemarijntakjes in stukjes en snijd de overige tenen knoflook in plakjes. Vul de gaten met rozemarijn en knoflook.

Verhit 2 el olie en bak de rollade in 4 min. rondom bruin. Leg het vlees in de andere ovenschaal. Schakel de oven terug naar 170 °C en zet het vlees naast de aardappelen. Bak de rollade in ca. 35 min. gaar. Laat uit de oven afgedekt 5 min. rusten. Serveer met de aardappelen. Lekker met gebakken courgette.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rozemarijnrollade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig