Saltimbocca van varkenshaas
Varkenshaas gewikkeld in ham met salie: toprecept uit de Italiaanse keuken.
Aan de slag
Snijd het vlees in schuine plakken van 3 cm dik. Leg ze tussen 2 vellen vershoudfolie en sla ze voorzichtig plat met de deegroller. Zorg ervoor dat het vlees niet stuk gaat. Verwijder het folie. Bestrooi het vlees met peper, zout en de salie.
Halveer de plakken ham en leg op elke plak vlees 1 plak ham. Vouw het vlees dubbel en druk stevig aan. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak het vlees 6 min. Keer halverwege.
Vis en vlees bakken
Instructievideo - 00:58 min.
Saltimbocca van varkenshaas
Varkenshaas gewikkeld in ham met salie: toprecept uit de Italiaanse keuken.
hoofdgerecht
null personen
295 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het vlees in schuine plakken van 3 cm dik. Leg ze tussen 2 vellen vershoudfolie en sla ze voorzichtig plat met de deegroller. Zorg ervoor dat het vlees niet stuk gaat. Verwijder het folie. Bestrooi het vlees met peper, zout en de salie.
Halveer de plakken ham en leg op elke plak vlees 1 plak ham. Vouw het vlees dubbel en druk stevig aan. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak het vlees 6 min. Keer halverwege.
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g varkenshaas
1 el gedroogde salie
80 g parmaham
5 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
deegroller