Deze Pasen gaan we voor verrassend vega(n)!
Tips voor flexitariërs
Eet je af en toe of wat vaker geen vlees, maar heb je geen idee hoe je dat tijdens Pasen kan aanpakken? Wij delen een aantal tips om het je gemakkelijk te maken:
★ Houd het simpel en vervang één gang. Kies bijvoorbeeld voor bietencarpaccio in plaats van de traditionele rundercarpaccio.
★ Ook je paasborrel heb je in een handomdraai vega gemaakt met vegetarische snacks als groentebitterballen en vega kipnuggets.
★ Vervang je vleeswaren bij je paasontbijt voor een van onze vele vleesvervangers voor op brood. Wist je dat je bij Albert Heijn de meeste keuze hebt in vega(n)?
Onze vega(n) favoriete recepten? Dat zijn deze miniquiches met spinazie, geitenkaas en kruiden. Doet het goed bij de borrel, maar kan ook geserveerd tijdens de paasbrunch. En voor de zoetekauwen hebben we deze lemon-merinque croissant. Een verrassend combinatie van fris, zoet en zuur. Mmm….