Gerookte eend met mangochutney op naan
Eend en mango is zo'n combinatie die het altijd goed doet. Zéker op reepjes naan.
Aan de slag
Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk met de mangochutney. Snijd het brood in repen en beleg met de gerookte eendenborst. Garneer met de tuinkers.
variatietipJe kunt de eendenborst vervangen door plakjes kipfilet of pastrami (vleeswaren).
Gerookte eend met mangochutney op naan
Eend en mango is zo'n combinatie die het altijd goed doet. Zéker op reepjes naan.
null porties
90 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk met de mangochutney. Snijd het brood in repen en beleg met de gerookte eendenborst. Garneer met de tuinkers.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 naanbroden
4 el mangochutney
100 g AH Excellent gerookte eendenborst
½ bakje tuinkers