Couscoussalade met gegrilde groenten
bewaar
bewaar

Couscoussalade met gegrilde groenten

Lekker bij de barbecue naast je favoriete spies. Onze favoriet? Combineer 'm met opgerolde chipolata.

15 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Breng het water aan de kook. Doe de couscous in een schaal, samen met het zout, de gerookte-paprikapoeder en de gemalen komijn. Schenk het kokende water erover, roer een keer door en laat 10 min. staan.

Schep de gegrilde artisjokken met olie en al door de couscous. Laat de gegrilde courgettes uitlekken en snijd in stukjes. Voeg ook toe. Laat de gegrilde-paprikareepjes uitlekken, maar vang het vocht op. Voeg de paprika toe aan de couscous en schep om.

Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen boven de couscoussalade en pers de vrucht erboven uit. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd ze samen met de takjes peterselie fijn. Voeg toe aan de salade en schep om. Voeg eventueel wat uitlekvocht van de paprikareepjes toe aan de salade voor extra smeuïgheid en smaak.

bewaartipDe salade is zowel lauw als koud lekker. Je kunt ’m een dag van tevoren bereiden en meenemen in een goed afsluitbare plastic bak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscoussalade met gegrilde groenten

Lekker bij de barbecue naast je favoriete spies. Onze favoriet? Combineer 'm met opgerolde chipolata.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig