Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham
bewaar
bewaar

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen met ham en ei. Extra lekker!

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd van de bovenkant van de broodjes een cirkel van ca. 8 cm af. Hol de broodjes vanbinnen zo veel mogelijk uit. De kapjes en de inhoud worden niet meer gebruikt.

Bekleed de binnenkant van de broodjes met de ham. Zet de broodjes op de bakplaat. Breek in elk broodje een ei. Zet de broodjes ca. 25 min. onder in de oven. Het eiwit is nu gestold, het eigeel nog niet.

Knip ondertussen de bieslook fijn. Bestrooi de broodjes met de bieslook.

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Instructievideo - 00:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham

Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen met ham en ei. Extra lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig