Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham
Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen met ham en ei. Extra lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd van de bovenkant van de broodjes een cirkel van ca. 8 cm af. Hol de broodjes vanbinnen zo veel mogelijk uit. De kapjes en de inhoud worden niet meer gebruikt.
Bekleed de binnenkant van de broodjes met de ham. Zet de broodjes op de bakplaat. Breek in elk broodje een ei. Zet de broodjes ca. 25 min. onder in de oven. Het eiwit is nu gestold, het eigeel nog niet.
Knip ondertussen de bieslook fijn. Bestrooi de broodjes met de bieslook.
Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham
Instructievideo - 00:15 min.
Kaiserbroodjes gevuld met ei en ham
Je kunt broodjes beleggen, maar je kunt ze ook vullen met ham en ei. Extra lekker!
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd van de bovenkant van de broodjes een cirkel van ca. 8 cm af. Hol de broodjes vanbinnen zo veel mogelijk uit. De kapjes en de inhoud worden niet meer gebruikt.
Bekleed de binnenkant van de broodjes met de ham. Zet de broodjes op de bakplaat. Breek in elk broodje een ei. Zet de broodjes ca. 25 min. onder in de oven. Het eiwit is nu gestold, het eigeel nog niet.
Knip ondertussen de bieslook fijn. Bestrooi de broodjes met de bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 afbakkaiserbroodjes
100 g flinterdunne gegrilde beenham
4 middelgrote scharreleieren
12½ g verse bieslook