Wraps met kip, tomaat, mais, paprika en kaas van London Loy
Chef London Loy zorgt voor feest op tafel met deze wraps met kip en Mexicaanse groente. Daar wordt iedereen aan tafel blij van.
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur. Bak de kipreepjes en komijn 2 min. tot goudbruin, voeg de roerbakgroente toe en roerbak 3 min. Voeg de passata toe en laat 4-5 min koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Verdeel de sla en het kip-groentemengsel over de tortilla’s en rol ze op of vouw ze dicht.
Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de wraps 3 min. tot er mooie grillstrepen ontstaan. Keer halverwege.
Wraps met kip, tomaat, mais, paprika en kaas van London Loy
Chef London Loy zorgt voor feest op tafel met deze wraps met kip en Mexicaanse groente. Daar wordt iedereen aan tafel blij van.
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur. Bak de kipreepjes en komijn 2 min. tot goudbruin, voeg de roerbakgroente toe en roerbak 3 min. Voeg de passata toe en laat 4-5 min koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Verdeel de sla en het kip-groentemengsel over de tortilla’s en rol ze op of vouw ze dicht.
Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de wraps 3 min. tot er mooie grillstrepen ontstaan. Keer halverwege.
vegatip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
150 g gerookte kipreepjes
½ tl komijnzaad
400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
500 g passata
8 tortillawraps
½ krop ijsbergsla