Weekmenu's van Allerhande

Weekmenu's van Allerhande

Houd je van eten en plan je graag vooruit? Dan is een weekmenu de uitkomst. Wij maken het je makkelijk door alvast weekmenu's voor je samen te stellen. Voor deze week, volgende week en ook voor een specifieke voorkeur, zoals vegetarisch of op budget. Eet smakelijk!

food.preferences.selection.title

food.preferences.selection.subtitle.logout

Weekmenu onder €75

Weekmenu onder €75

Met z’n vieren 5 dagen eten voor nog geen € 75*? Het kan, ook in deze tijden! Hier zijn 5 ontbijtjes, 5 lunches en 5 avondmaaltijden. Welke lekkere combi’s maak jij?

  • *Per 4 personen, gebaseerd op het gebruik van de verpakkingen uit de boodschappenlijst uit Allerhande 01-2024. Onder voorbehoud van eventuele prijsstijgingen. Let op: check je winkelmand op dubbel toegevoegde ingrediënten.
Weekmenu topper

Weekmenu topper

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Verkruimel het roggebrood, meng met de rozemarijn en verdeel over de bodem van de vorm. Druk met de achterkant van een lepel goed aan. Bak 10 min. in het midden van de oven. Neem de bodem uit de oven en laat de oven aan staan.
  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken, maar vang de olie op. Verhit 2 el tonijnolie (per 4 personen) in een grote koekenpan. Bak de knoflook, ui, boerenkool, chilivlokken, peper en eventueel zout 7 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  3. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en laat de spinazie in delen slinken en het vocht verdampen. Meng de spinazie door de boerenkool en neem de pan van het vuur. Klop de eieren los met de ricotta, peper en eventueel zout. Meng met de groenten en schep de tonijn erdoor. Verdeel de vulling over de springvorm. Bak de taart in ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.