Boerenkoolstamppot variaties
Aan de slag
Kook de aardappelen samen met de boerenkool en de ui 20 min. in ruim water met zout. Giet af.
Verhit de melk met de boter in een steelpan. Schenk bij de aardappelen en stamp met een pureestamper tot stamppot. Breng op smaak met de azijn en peper en zout. Verdeel er een van onderstaande de strooisels over, zie variatietips hieronder.
Boerenkoolstamppot variaties
hoofdgerecht
null personen
375 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen samen met de boerenkool en de ui 20 min. in ruim water met zout. Giet af.
Verhit de melk met de boter in een steelpan. Schenk bij de aardappelen en stamp met een pureestamper tot stamppot. Breng op smaak met de azijn en peper en zout. Verdeel er een van onderstaande de strooisels over, zie variatietips hieronder.
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
1 zak boerenkool
2 uien
100 ml halfvolle melk
50 g boter
1 el azijn
Dit heb je nodig
pureestamper