Kokos-mangoijsjes
Aan de slag
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pureer de mango met 1 el siroop en een 1/2 el water in de blender zo vloeibaar mogelijk.
Haal de Zoku Quick Pop Maker uit de vriezer en zet op het aanrecht. Steek de Zoku sticks in de holtes van het apparaat.
Meng de yoghurt met de rest van de siroop, kokosmelk en gemalen kokos in de Zoku schenkbeker.
Schenk de yoghurt langzaam in de holtes van het apparaat tot 1 cm onder de aangegeven rand. Schenk de mangopuree erop tot de aangegeven rand. Laat in 10 min. bevriezen. Neem de ijsjes eruit volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat en serveer direct of bewaar in de Zoku Quick Pop Storage - of luchtdicht verpakt in een bakje of zakje - in de vriezer.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Kokos-mangoijsjes
nagerecht
null porties
155 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pureer de mango met 1 el siroop en een 1/2 el water in de blender zo vloeibaar mogelijk.
Haal de Zoku Quick Pop Maker uit de vriezer en zet op het aanrecht. Steek de Zoku sticks in de holtes van het apparaat.
Meng de yoghurt met de rest van de siroop, kokosmelk en gemalen kokos in de Zoku schenkbeker.
Schenk de yoghurt langzaam in de holtes van het apparaat tot 1 cm onder de aangegeven rand. Schenk de mangopuree erop tot de aangegeven rand. Laat in 10 min. bevriezen. Neem de ijsjes eruit volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat en serveer direct of bewaar in de Zoku Quick Pop Storage - of luchtdicht verpakt in een bakje of zakje - in de vriezer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
¼ eetrijpe mango
4 el vruchtenlimonade tropical
75 g yoghurt Griekse stijl 5%
25 ml kokosmelk
1 el gemalen kokos
Dit heb je nodig
blender
Zoku Quick Pop Maker, bevroren (24 uur in de vriezer)
Zoku Quick Pop Maker tools