In april 2014 startte Paula Onink de Gebaksjuwelier. Een glutenvrije bakkerij waar mensen met een glutenvrij dieet zorgeloos kunnen genieten van smakelijk brood en banket.
Toen zij een paar jaar eerder het idee opvatte om glutenvrij te gaan bakken, was het aanbod karig, niet aantrekkelijk en vaak niet smakelijk. Dat moest anders kunnen en dat ging zij doen!
Inmiddels bestaat de bakkerij ruim 8 jaar en met haar team van bakkers en verkoopmedewerkers draait de Gebaksjuwelier op volle kracht. Passie voor het vak, liefde voor het product en aandacht voor de klant: dat is waar het om draait.
Het raakt haar nog steeds dat nieuwe klanten zo onder de indruk zijn van het aanbod van de Gebaksjuwelier. De vitrine is gevuld met gebakjes die qua uiterlijk zo in een reguliere bakkerij te vinden zijn. De vraag ‘Is alles glutenvrij?’ komt elke week wel voorbij. De bezoekers geloven gewoon niet dat al dat moois en lekkers glutenvrij is.