Gehaktkorma met boontjes
bewaar
bewaar

Gehaktkorma met boontjes

Op je allersnelst een Indiase maaltijd op tafel: met kruidenpasta en kant-en-klare rijst.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Snipper ondertussen de ui.

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het rundergehakt toe en bak in 3 min. rul. Meng de kruidenpasta erdoor en voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe. Verwarm de curry 8 min. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Schep de rijst in diepe borden en verdeel de gehaktkorma erover. Serveer met de sperziebonen.

variatietipVervang voor een vegetarisch gerecht het rundergehakt door 2 schalen fijngehakt (à 175 g).

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktkorma met boontjes

Op je allersnelst een Indiase maaltijd op tafel: met kruidenpasta en kant-en-klare rijst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig