Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade
Samen met de notensla een bijzonder goed stel.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 4 min. mee.
Meng ondertussen de sla met de dressing. Garneer met de notenmix en breng op smaak met peper. Schep de aardappeltjes, het kip-groentemengsel en de roomkaas door elkaar. Serveer met de notensla.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Aardappelen bakken
Instructievideo - 02:06 min.
Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade
Samen met de notensla een bijzonder goed stel.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 4 min. mee.
Meng ondertussen de sla met de dressing. Garneer met de notenmix en breng op smaak met peper. Schep de aardappeltjes, het kip-groentemengsel en de roomkaas door elkaar. Serveer met de notensla.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el zonnebloemolie
600 g bakaardappeltjes
400 g kipdijfiletreepjes
800 g champignon roerbakmix
150 g veldsla
3 el sladressing yoghurt
40 g salade notenmix
200 g zuivelspread bieslook light