Havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel
Voor deze vegan havermoutpap heb je maar 4 ingrediënten nodig! Easy does it.
Aan de slag
Breng de amandelmelk aan de kook. Roer de havermout en kaneel erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal van het vuur en laat 5 min. staan. Breng event. op smaak met suiker of honing.
Snijd ondertussen de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Garneer de havermoutpap met de appel en kaneel.
Havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel
Voor deze vegan havermoutpap heb je maar 4 ingrediënten nodig! Easy does it.
ontbijt
null personen
195 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de amandelmelk aan de kook. Roer de havermout en kaneel erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal van het vuur en laat 5 min. staan. Breng event. op smaak met suiker of honing.
Snijd ondertussen de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Garneer de havermoutpap met de appel en kaneel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 l amandelmelk
100 g havermout
1 tl gemalen kaneel
2 Elstar appels