Havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel
bewaar
bewaar

Havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel

Voor deze vegan havermoutpap heb je maar 4 ingrediënten nodig! Easy does it.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Breng de amandelmelk aan de kook. Roer de havermout en kaneel erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal van het vuur en laat 5 min. staan. Breng event. op smaak met suiker of honing.

Snijd ondertussen de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Garneer de havermoutpap met de appel en kaneel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel

Voor deze vegan havermoutpap heb je maar 4 ingrediënten nodig! Easy does it.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig