Appelmoes-koekcrumble
Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!
Aan de slag
Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder in een ruime kom lobbig. Doe de kandijkoeken in een plastic zak en knoop dicht. Druk met de deegroller de koekjes tot grove kruimels.
Verdeel de kwark, appelmoes en slagroom in lagen over 4 glazen of ijscoupes en bestrooi met de verkruimelde kandijkoek.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:31 min.
Appelmoes-koekcrumble
Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!
nagerecht
null personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder in een ruime kom lobbig. Doe de kandijkoeken in een plastic zak en knoop dicht. Druk met de deegroller de koekjes tot grove kruimels.
Verdeel de kwark, appelmoes en slagroom in lagen over 4 glazen of ijscoupes en bestrooi met de verkruimelde kandijkoek.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
125 ml verse slagroom
8 g vanillesuiker
1 tl gemalen kardemom
6 kandijkoeken
500 g magere kwark
360 g appelmoes
Dit heb je nodig
deegroller
glazen coupes