Andijviestamppot met gebakken salami
Puur gemak: puree uit de diepvries en kant-en-klare andijvie.
Aan de slag
Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het vel van de salami en snijd de salami in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 5 min. uit.
Verwarm ondertussen de puree en de andijvie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking samen in een hittebestendige schaal in de magnetron.
Voeg ondertussen de paprika en oregano toe aan de salami. Bak 4 min. mee.
Schep de puree om met de andijvie à la crème en schep de fijngesneden andijvie erdoorheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de salami en paprika erover en serveer.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Andijviestamppot met gebakken salami
Puur gemak: puree uit de diepvries en kant-en-klare andijvie.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het vel van de salami en snijd de salami in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 5 min. uit.
Verwarm ondertussen de puree en de andijvie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking samen in een hittebestendige schaal in de magnetron.
Voeg ondertussen de paprika en oregano toe aan de salami. Bak 4 min. mee.
Schep de puree om met de andijvie à la crème en schep de fijngesneden andijvie erdoorheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de salami en paprika erover en serveer.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
300 g salami
1 el traditionele olijfolie
750 g diepvries aardappelpuree
450 g diepvries andijvie à la crème
2 tl gedroogde oregano
250 g fijngesneden andijvie