Glutenvrije rijstnoedels met gebakken zalm in groene curry
bewaar
bewaar

Glutenvrije rijstnoedels met gebakken zalm in groene curry

Deze noedels tover je in een halfuur op tafel. Lekker met groene curry, kokos, bimi en cashewnoten.

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Doe de rijstnoedels in een ruime kom en schenk er het kokende water over. Laat 10 min. staan en roer regelmatig door. Giet af. Kook ondertussen de bimi in 3 min. beetgaar. Giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn en snipper de ui.

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. op laag vuur. Voeg de kruidenpasta toe en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Rasp de groene schil van de limoen erboven. Roer door en laat 5 min. op laag vuur koken. Snijd ondertussen de limoen in partjes. Dep de zalm droog en bestrooi met peper en eventueel zout.

Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de zalm 4 min. Keer halverwege. Schep de noedels en bimi door de currysaus en warm 3 min. mee. Hak de cashewnoten grof. Verdeel de curry over diepe borden en leg er een zalmfilet op. Bestrooi met de noten en serveer met een partje limoen.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Glutenvrije rijstnoedels met gebakken zalm in groene curry

Deze noedels tover je in een halfuur op tafel. Lekker met groene curry, kokos, bimi en cashewnoten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig