Snelle taartjes met mascarpone-lemon curd & mango
Met lemon curd maak je echt de allerlekkerste toetjes.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem de pistachenoten uit de pan en laat afkoelen op een bord.
Schil ondertussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.
Meng de mascarpone met de lemon curd en verdeel gelijkmatig over de zandbodems. Beleg de taartjes met de plakjes mango in een waaiervorm.
Hak de pistachenoten grof en bestrooi de taartjes ermee. Garneer met blaadjes munt en serveer.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Snelle taartjes met mascarpone-lemon curd & mango
Met lemon curd maak je echt de allerlekkerste toetjes.
nagerecht
null personen
330 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem de pistachenoten uit de pan en laat afkoelen op een bord.
Schil ondertussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.
Meng de mascarpone met de lemon curd en verdeel gelijkmatig over de zandbodems. Beleg de taartjes met de plakjes mango in een waaiervorm.
Hak de pistachenoten grof en bestrooi de taartjes ermee. Garneer met blaadjes munt en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 el ongezouten pistachenoten
1 eetrijpe mango
125 g mascarpone
2 el lemon curd
4 zandbodems
2 takjes verse munt