Gevulde tomatensoep
Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.
Aan de slag
Halveer de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de champignons, paprika en boerenkool 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de tomatenblokjes, bonen, het pakje tomatensoep en heet water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 8 min. op middelhoog vuur garen.
Roer de zongedroogde tomaatjes erdoor en verdeel over 4 kommen. Schaaf de kaas erover en serveer.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Gevulde tomatensoep
Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de champignons, paprika en boerenkool 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de tomatenblokjes, bonen, het pakje tomatensoep en heet water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 8 min. op middelhoog vuur garen.
Roer de zongedroogde tomaatjes erdoor en verdeel over 4 kommen. Schaaf de kaas erover en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
2 el arachideolie
125 g gesneden kastanjechampignons
150 g verse boerenkool
400 g tomatenblokjes
400 g cannellinibonen
112 g tomatencrèmesoep
1¼ l water
130 g zongedroogde tomaten in pot
75 g Parmigiano Reggiano