Quinoasalade met frisse groenten
Dé verrassing in deze vegetarische salade: het zuurtje van de Amsterdamse uien. Mmmmm!
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in boogjes. Snijd de tomaten in partjes, de peterselie fijn en verkruimel de feta. Laat de uitjes uitlekken.
Meng de groenten, peterselie, kaas en uitjes door de quinoa op een grote platte schaal en serveer met de tzatziki.
Quinoasalade met frisse groenten
Dé verrassing in deze vegetarische salade: het zuurtje van de Amsterdamse uien. Mmmmm!
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in boogjes. Snijd de tomaten in partjes, de peterselie fijn en verkruimel de feta. Laat de uitjes uitlekken.
Meng de groenten, peterselie, kaas en uitjes door de quinoa op een grote platte schaal en serveer met de tzatziki.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
250 g cherrytomaten
20 g verse platte peterselie
150 g feta
340 g Amsterdamse uitjes
500 g quinoa met tomaat & olijf
150 g tzatzikisalade