Omelet met zalm en groente
Lunch op de gezondere toer.
Aan de slag
Snijd de tomaat in parten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop de eieren los. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg het ei toe en roer door. Strooi de tomaat, bosui en zalm erover. Bestrooi met peper.
Bak de omelet met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Halveer en serveer de omelet. Bestrooi eventueel met extra peper.
Omelet met zalm en groente
Lunch op de gezondere toer.
null personen
155 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaat in parten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop de eieren los. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg het ei toe en roer door. Strooi de tomaat, bosui en zalm erover. Bestrooi met peper.
Bak de omelet met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Halveer en serveer de omelet. Bestrooi eventueel met extra peper.
serveertip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 trostomaat
2 middelgrote eieren
1 el traditionele olijfolie
1 bosui
30 g gerookte zalmsnippers