Brioche-wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
bewaar
bewaar

Brioche-wentelteefjes met gemarineerde aardbeien

Door de aardbeien te marineren in limoensap met basilicum worden ze nog lekkerder op deze wentelteefjes van briochebrood (pain perdu).

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Halveer de aardbeien en meng ze met het limoenrasp en -sap, het basilicum en de poedersuiker. Laat 10 min. marineren. Klop ondertussen de eieren in een diep bord los met de melk en kaneelsuiker.

Wentel het brood in het ei-melkmengsel en laat het erin liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Serveer de wentelteefjes met de gemarineerde aardbeien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Brioche-wentelteefjes met gemarineerde aardbeien

Door de aardbeien te marineren in limoensap met basilicum worden ze nog lekkerder op deze wentelteefjes van briochebrood (pain perdu).

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig