Pastasalade met makreel en paprika
De rokerige smaak van de makreel maakt van deze eenvoudige salade iets speciaals.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snipper de ui. Meng met de rauwkost, pestospread en olie.
Snijd de peterselie fijn en meng samen met de pasta door de rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breek de makreel in stukjes en verdeel over de salade.
Pastasalade met makreel en paprika
De rokerige smaak van de makreel maakt van deze eenvoudige salade iets speciaals.
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
13 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snipper de ui. Meng met de rauwkost, pestospread en olie.
Snijd de peterselie fijn en meng samen met de pasta door de rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breek de makreel in stukjes en verdeel over de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g AH Vrij van gluten fusilli
1 komkommer
1 rode ui
300 g paprikamix rauwkost
90 g koelverse pestospread
4 el olijfolie frisse citroen
20 g verse platte peterselie
260 g verse gerookte makreelfilet