Wraps met sticky kip en rodekoolsalade
Wraps een zomergerecht? Niet als je ze bereid met rodekool en kip.
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipdijfilet 5 min. Meng ondertussen de kruidenmix uit het pakje van de wraps met 100 ml water per zakje, roer los met een vork en voeg toe. Verwarm nog 5 min.
Snijd ondertussen de ananas in blokjes van 1 cm. Snipper de ui. Meng de ananas en ui door de rodekool. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van de krop sla los.
Meng de kruiden voor de dipsaus uit het pakje van de wraps met de tomatenpuree en 4 el water. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps met wat blaadjes sla, de rodekoolsalade en kip. Serveer de dipsaus erbij.
Wraps met sticky kip en rodekoolsalade
Wraps een zomergerecht? Niet als je ze bereid met rodekool en kip.
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipdijfilet 5 min. Meng ondertussen de kruidenmix uit het pakje van de wraps met 100 ml water per zakje, roer los met een vork en voeg toe. Verwarm nog 5 min.
Snijd ondertussen de ananas in blokjes van 1 cm. Snipper de ui. Meng de ananas en ui door de rodekool. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van de krop sla los.
Meng de kruiden voor de dipsaus uit het pakje van de wraps met de tomatenpuree en 4 el water. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps met wat blaadjes sla, de rodekoolsalade en kip. Serveer de dipsaus erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
200 g kipdijfiletreepjes
168 g wraps met een twist Amerikaanse BBQ
160 ml water
125 g ananas-chunks
1 kleine rode ui
150 g gesneden rodekool
1 krop babyromainesla
70 g tomatenpuree