Mediterrane bonenstoof met cavolo nero en kabeljauw
bewaar
bewaar

Mediterrane bonenstoof met cavolo nero en kabeljauw

Buiten koud, binnen lekker opwarmen met deze stevige bonenstoof.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de olie in de hapjespan en bak de knoflook, roerbakgroente en kruiden 2 min. op middelhoog vuur.

Laat de bonen uitlekken. Voeg ze samen met de passata en het water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat met de deksel op de pan 10 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bestrooi ondertussen de kabeljauwfilet met peper en zout. Leg de vis de laatste 5 min. op het groentebonenmengsel en stoof mee.

Boen de citroen schoon en rasp de helft van de gele schil. Snijd de andere helft van de vrucht in partjes. Verdeel de bonenstoof en de vis over de borden. Bestrooi met het citroenrasp en serveer de citroenpartjes erbij.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
variatietipVoor wat extra pit voeg je een paar druppels tabasco toe aan de bonenstoof.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mediterrane bonenstoof met cavolo nero en kabeljauw

Buiten koud, binnen lekker opwarmen met deze stevige bonenstoof.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig