Hoisin-kippenvleugels met sesamzaad
bewaar
bewaar

Hoisin-kippenvleugels met sesamzaad

Met je handen eten mag! En dan het liefst deze hoisin kippenvleugels.

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

licht pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng de kippenvleugels met ⅘ van de hoisinsaus en bestrooi ze met het sesamzaad, peper en eventueel zout. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Meng ondertussen de rest van de hoisinsaus in een kommetje met de ketchup, yoghurt en chilivlokken tot een dipsaus. Snijd de koriander fijn. Garneer de kippenvleugels met de koriander en serveer met de dipsaus.

variatietipDe dipsaus is ook lekker bij bijvoorbeeld gefrituurde garnalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hoisin-kippenvleugels met sesamzaad

Met je handen eten mag! En dan het liefst deze hoisin kippenvleugels.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig