Barbecuesaus met appelcider
bewaar
bewaar

Barbecuesaus met appelcider

Barbecuesaus maken we deze zomer gewoon zelf. Handig: deze variant is ook nog eens lactosevrij.

30 min. bereiden / 1 uur wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook en sjalotten fijn. Verhit de olie in een steelpan en fruit de knoflook en sjalotten 5 min. op laag vuur. Voeg de mosterd, worchestershiresaus, tomato frito, suiker, gemalen venkel, Apple Bandit appelcider en paprikapoeder toe en breng al roerend aan de kook. Laat 25 min. op middelhoog vuur koken. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en laat in 1 uur afkoelen tot kamertemperatuur.

bewaartipJe kunt de barbecuesaus 2 weken afgedekt bewaren in de koelkast.
combinatietipLekker bij gegrilde varkenshaas, garnalen of kip, maar ook op een broodje pulled pork.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Barbecuesaus met appelcider

Barbecuesaus maken we deze zomer gewoon zelf. Handig: deze variant is ook nog eens lactosevrij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig